GADIS KIDAL.com
About Entry Affiliates Twitter Facebook Product
NO REASON
Friday, 4 January 2013 • 08:27 • 0 comments

tak perlu ingat orang yang tak ingat kita....
NO REASON
Why must you asking me 'You dengan capital A tu macam mana?"
macam mana apa, kau sendiri tahu kan dia ada gf, kenapa aku perlu pikirkan pape lagi pasal dia.. perlu ke?? tak perlu kot ~ ~ ~
Aku nak kosong kan hati ni......
Lupakan semua ni....
Tak berbunyi jika tepuk sebelah tangan :')

Sometimes we must Empty our heart with Someone But Full it with IMAN

Usaha, doa, tawakal

minta pada NYA di jauhkan dari orang yang berniat jahat ke atas mu...
Temui kan lah kamu dengan Jodohmu.... :)


PASTFUTURE
Hello;
My name is Ara . 21 y/o. AHBZ <3 Johorean. addicted to art, photography, music and football.
Shout !
"Don't use this cbox! Just example!
Memory
THANKS FOR BLOGWALKING ^_^ FOLLOW MY IG: ARAQUESERA ^_^ THANKS YOU
  • Secretarial Science
  • segalanya tentang kau dan aku
  • Mengadap Alam Praktical
  • Alhamdulillah
  • Hijabs vs Not
  • Creepers Fever
  • today
  • meet budak mucuk
  • senior
  • I know i am strong. . .  i have been through a...

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Owner Instagram : Instagram