GADIS KIDAL.com
About Entry Affiliates Twitter Facebook Product
meet budak mucuk
Wednesday, 28 November 2012 • 04:15 • 0 comments
hye, warga blogger :) hari ni dah hari ke 5 cuti sem ara...so bored lima lima hari ni takde g mana-mana pun. worstly, plan nak pergi car boot sale Joho , but that were canceled last minute because ada reason yang tak dapat di elakkan dan maybe event tu di tunda pada bulan 3 tahun depan??? what???? so long??? rindulah aku kat member kat jaybee tu.. :( nak awt camner.... nak keluar pun takde sen tak best. dengan keadaan kesihatan yang tidak memuaskan :/ ermmm, memang terperuk rumah je hari-hari. Tapi semalam lah last minute keluar dengan mamat bucuk nieh Zulhelmi namanya ...sedapkan nama dia? orang nya pun boleh tahan  :) handsome? maybeee ><  heee tengah text dia tetiba ajak keluar, dah bosan sangat la tu kan ~ we meet tak sampai sejam pun.... g tasik lepak dalam kereta dengar dia membebel jek hahah, tapi takpelahh dapat jugak jumpa kawan-kawan :)

awak sorry the curik pic awak huhuhu* just hiasan je jangan marah k

si baju putih...nsem kan?? huh ngorat lah..dia single rasanya tu ahaha


PASTFUTURE
Hello;
My name is Ara . 21 y/o. AHBZ <3 Johorean. addicted to art, photography, music and football.
Shout !
"Don't use this cbox! Just example!
Memory
THANKS FOR BLOGWALKING ^_^ FOLLOW MY IG: ARAQUESERA ^_^ THANKS YOU
  • senior
  • I know i am strong. . .  i have been through a...
  • FOR SALE
  • SAKIT atau NORMAL ????
  • chak !!! ara back !! ;D
  • kenapa kau hadir dalam hidup aku ek? kenapa kau t...
  • tak reti bercinta
  • COME BACK
  • A Day With Cousin
  • tukar lagu lagi !

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Owner Instagram : Instagram