GADIS KIDAL.com
About Entry Affiliates Twitter Facebook Product
Creepers Fever
Monday, 3 December 2012 • 06:19 • 0 comments


Haii semua ^_^ hari ni ara nak share something yang bagi ara memang awesome and pretty cool. 
You guys pernah dengar Creepers ? Maybe ramai yang sudah tahu tapi yang belum tahu ara nak share this cool things.


A type of platform shoe that men and women of the alternative scenes wear. They come in a myriad of designs and colors. 

Ni ara bagi korang tengok apa itu creepers shoes










Huh? amacam ? its cool isnt it? lelaki perempuan boleh pakai. memang sesuai engan trend remaja masa kini. 

If nak tengok lebih banyak fesyen-fesyen yang trending, you guys can visit this website http://fashion.teenvogue.com/blog/karencyan/3 , ebay.com , T.U.K Shoes , Toni Tran  

they born wtih style.
memang rugi kalau ta visit. boleh cuci-cuci mata. and take somes inspiration.

How to find a creepers shoes in Malaysia?
Bnayak dah dekat kedai-kedai yang berjenama ara tengok ada jual. Korang try lah search k. 

*Ara ada pesanan sikit : Nak berfesyen itu boleh , tapi jangan sampai jadik mangsa fesyen okay guys? ^_~ 
xoxo
araShukor


PASTFUTURE
Hello;
My name is Ara . 21 y/o. AHBZ <3 Johorean. addicted to art, photography, music and football.
Shout !
"Don't use this cbox! Just example!
Memory
THANKS FOR BLOGWALKING ^_^ FOLLOW MY IG: ARAQUESERA ^_^ THANKS YOU
  • today
  • meet budak mucuk
  • senior
  • I know i am strong. . .  i have been through a...
  • FOR SALE
  • SAKIT atau NORMAL ????
  • chak !!! ara back !! ;D
  • kenapa kau hadir dalam hidup aku ek? kenapa kau t...
  • tak reti bercinta
  • COME BACK

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Owner Instagram : Instagram