GADIS KIDAL.com
About Entry Affiliates Twitter Facebook Product
today
Sunday, 2 December 2012 • 10:54 • 0 comments
Pukul 3pagi ara updated blog nieh heee seems mata ni tak nak tutup dah tak tahu nak buat apa lagi line pulak laju , terfikir nak juga updated blog even tak ada idea pun dalam kepala :) 
Hari ni dah seminggu kot cuti ara :) tinggal lagi 2minggu je lagi nak masuk praktical >< ishh seramlah . sumpah kecot perut :/ hmm kawan-kawan...wish me dapat buat yang terbaik ye sepanjang masa ara praktical nieh ! jia you ara !!! hehe
tengok poket kosong , PETANDA? nampak gaya cuti ni memang ara tak ada gerak mana mana lah :/ sedih kan . hmmm apa kan daya dunia sekarang nie semua perlukan duit , no money no serve, no money no talk, no money ???? dokm rumah jelah jawabnya heeee sad sad sad.
Handphone semalam petang jatuh kat tengah jalan terbarai :( now batery tak berfungsi , OHHHMAIIIII rasa nak menangis plus jerit, BECAUSE? baru je beli kot phone tu ;( and i dah tak ada duit lagi nak buy new phone please lahhhhhhhhhhhh tak nak susah kan ibu ayah lagi...... 
And f.y.i rambut ara since rebonding yesterday , nampak sihat sikit and tak ada rambut gugur, harap ia berkekalan lah AMIN. 
thats all for today 
xoxo
araShukor
new of me ~ berangan nak ala Tasha Manshahar kejap :P hehe


PASTFUTURE
Hello;
My name is Ara . 21 y/o. AHBZ <3 Johorean. addicted to art, photography, music and football.
Shout !
"Don't use this cbox! Just example!
Memory
THANKS FOR BLOGWALKING ^_^ FOLLOW MY IG: ARAQUESERA ^_^ THANKS YOU
  • meet budak mucuk
  • senior
  • I know i am strong. . .  i have been through a...
  • FOR SALE
  • SAKIT atau NORMAL ????
  • chak !!! ara back !! ;D
  • kenapa kau hadir dalam hidup aku ek? kenapa kau t...
  • tak reti bercinta
  • COME BACK
  • A Day With Cousin

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Owner Instagram : Instagram