GADIS KIDAL.com
About Entry Affiliates Twitter Facebook Product
Mengadap Alam Praktical
Wednesday, 12 December 2012 • 01:20 • 0 comments

Saya pelajar Sains Kesetiausahaan. 
Cuti semester buat semester 3 ini kian berakhir. Hari demi hari aku menghitung . . .  dan tarikh nya bakal tiba... cuak tak cuak ar kena jugak hadapi benda ni, tak boleh lari ...
Entah kenapa jantung ni dupdap dupdap je...belum lagi tiba hari nya dah camni >< huhu al maklum tak pernah lagi merasa kan ~ 
Masa internal praktical Subject Office Administration Sem2 pun dapat praktical dekat Poli je.. ada yang kena kat pejabat Mersing, ada yang kena kat JKR. 3 Tempat je kitorang dibahagi kan. 
Bila sebut poli? confirm2 lah keje takde kan, kalau ada pun sikit .. nak nak ramai pulak yang kena kat poli tak silap aku ada 10 atau 12 orang time tu....
Setiap orang dibahagikan kepada Supervisor masing-masing. Dan aku kena dekat bahagian Account =="
Account kan sulit...so tak banyak benda yang kita boleh buat... 
Dalam sistem account tu tolong cop Memo2 dan document-document yang berkaitan..
Kitorang di ajar Cara menjawab telephone.. Photostate, Fax, Sistem Fail, dan Ada yang kena masuk minute meeting ... hoh meeting tu lah part paling seram.... 
Tak tahu lah nanti apa citer nya yang bakal aku lalui >< Ya Allah moga di mudahkan segala urusan ku semoga semuanya berjalan dengan lancar Ya Allah.

Kepada readers yang pernah belajar dan Sudah mempunyai pengalaman semasa praktical boleh tak berkongsi cerita ssedikit sebanyak pada Ara???

Share your story ...




PASTFUTURE
Hello;
My name is Ara . 21 y/o. AHBZ <3 Johorean. addicted to art, photography, music and football.
Shout !
"Don't use this cbox! Just example!
Memory
THANKS FOR BLOGWALKING ^_^ FOLLOW MY IG: ARAQUESERA ^_^ THANKS YOU
  • Alhamdulillah
  • Hijabs vs Not
  • Creepers Fever
  • today
  • meet budak mucuk
  • senior
  • I know i am strong. . .  i have been through a...
  • FOR SALE
  • SAKIT atau NORMAL ????
  • chak !!! ara back !! ;D

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Owner Instagram : Instagram