GADIS KIDAL.com
About Entry Affiliates Twitter Facebook Product
Alhamdulillah
Sunday, 9 December 2012 • 23:13 • 0 comments

Good Morning to all readers. .. hari ni seperti yang sedia maklum hari keluarnya result bagi seluruh pelajar politeknik satu malaysia .. tahu tak malam tadi ara sampai tak leh tidur. orang kata makan tak lalu tidur tak lena duduk pun tak senang :D hehe dup dap dup dap je jantung ni huh.... then hari ni boleh pulak ara terbangun awal :P kol 8 dah bangun....celik2 mata teros mengadap lappy then click link check result 


dan.
.
.
.
..
keputusannya?
.
.
.
.
.
.
ALHAMDULILLAH 
LULUS SEMUA ^_^ 
TerimaKasih Ya Allah.

aku tak mintak pon pointer tinggi melangit dah lulus tu kira bersyukur la tu kan. :) heeee 
So tangan kiri dah gatal...nak terima habuan dari parents eekekekekkeke yeayh !!!! kita enjoyyyy!!!!


upppps! >< takleyh enjoy sgt...tarikh nak masuk praktical dah dekat....hmmmm :/ cuak!





PASTFUTURE
Hello;
My name is Ara . 21 y/o. AHBZ <3 Johorean. addicted to art, photography, music and football.
Shout !
"Don't use this cbox! Just example!
Memory
THANKS FOR BLOGWALKING ^_^ FOLLOW MY IG: ARAQUESERA ^_^ THANKS YOU
  • Hijabs vs Not
  • Creepers Fever
  • today
  • meet budak mucuk
  • senior
  • I know i am strong. . .  i have been through a...
  • FOR SALE
  • SAKIT atau NORMAL ????
  • chak !!! ara back !! ;D
  • kenapa kau hadir dalam hidup aku ek? kenapa kau t...

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Owner Instagram : Instagram