GADIS KIDAL.com
About Entry Affiliates Twitter Facebook Product
Barbie Doll Alive ?
Saturday, 12 May 2012 • 08:16 • 2 comments
Flower Sound like interesting rite? Girls out there must be exited when they heard about Barbie right? Bunny

I'm also the fans of barbie , kalau tengok tv cerita barbie confrim duduk betol terpacak depan tv hahaha i dont want left a one episod !!! :face2:
Cuba tengok pic girl kat bawah nie Down


Hah , dia lah barbie doll alive :132: sebijik kan muka dia dengan barbie ? in fact aku rasa dia lebih lawa dari barbie asal right ? huhu :12: i wish wanna be like her OH GOD :101: berangan sudah aku hehehe . Kalau korang nak tahu lebih lanjut sila-sila lah pergi dekat blog dia klik sini , fan pages dia, and twitter dia okay ?? :h: Confirm korang teruja tengok dia nanti :131:


PASTFUTURE
Hello;
My name is Ara . 21 y/o. AHBZ <3 Johorean. addicted to art, photography, music and football.
Shout !
"Don't use this cbox! Just example!
Memory
THANKS FOR BLOGWALKING ^_^ FOLLOW MY IG: ARAQUESERA ^_^ THANKS YOU
  • Sepetang Bersama
  • SALAH AKU KE?
  • FORUM PERDANA HAL EHWAL ISLAM
  • Negeri Dalam Malaysia Yang Saya Idamkan
  • Kerana Mulut Badan Binasa ?
  • BERDUA BERSATU versi PERMAISURIKU ???
  • FESTIVA MERSING : MERSING LAGUNA
  • apa perasaan kamu
  • TIPS SEGERA hadapi EXAM: 1) TIDUR. Tidur yang cuku...
  • VARSITY IS ON TREND !!!

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Owner Instagram : Instagram