GADIS KIDAL.com
About Entry Affiliates Twitter Facebook Product
FESTIVA MERSING : MERSING LAGUNA
Tuesday, 24 April 2012 • 23:25 • 0 comments
Salam buat semua blogger dan readers hari ni ara baru nak tergerak update post baru , dek kerana kesibukan masa , buzy study and minggu final la kata kan tu yang agak berhabuk blog nie heheh. So enjoy lah pic-pic semasa kitorang kat festiva mersing tu okay :face15:


mersing laguna dalam perancangan
badut capture


meriah kan mersing :P

black mentor membuat persembahan malam tu






ika  mentor




Pemandangan sekitar tapak festiva

senario selaku pengacara


ramai orang kampung menyaksikan konsert 


mahkota johor merasmikan mersing laguna dan festiva mersing


t-shirt i LOVE MERSING yang di beri percuma
band di belakang tabir














































PASTFUTURE
Hello;
My name is Ara . 21 y/o. AHBZ <3 Johorean. addicted to art, photography, music and football.
Shout !
"Don't use this cbox! Just example!
Memory
THANKS FOR BLOGWALKING ^_^ FOLLOW MY IG: ARAQUESERA ^_^ THANKS YOU
  • apa perasaan kamu
  • TIPS SEGERA hadapi EXAM: 1) TIDUR. Tidur yang cuku...
  • VARSITY IS ON TREND !!!
  • RAHSIA KHUSYUK DALAM SOLAT
  • Seharian di Batu Pahat, Johor
  • #10 benda yang aku selalu buat sebelum keluar ruma...
  • MY 1st WISHLIST
  • CINTA TRY AND ERROR
  • Plan Untuk Hari Esok
  • aku

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Owner Instagram : Instagram