GADIS KIDAL.com
About Entry Affiliates Twitter Facebook Product
FORUM PERDANA HAL EHWAL ISLAM
Friday, 11 May 2012 • 08:23 • 0 comments




8/5/2012 - Selasa malam Rabu , jam 9 malam Poli kami di jemput menyaksikan Forum Perdana Ehwal Islam secara live di Dewan Jubli Intan Mersing Johor :face5: Antara ahli panel yang turut menghadiri forum tersebut adalah Dato Noh Gadot, Ustaz Badli Syah Allaudin dan ada dua orang lagi ahli panel. Forum pada malam itu bertemakan Kesatuan, Perpaduan, Permuafakatan, dan Persaudaraan Adalah Tuntutan Fardhu Ain. Kitorang ada 27 orang semua sekali sebagai wakil poli
:face25: jadi lah asal ada, patut berbangga sebagai pelajar DSK huhu , kitorang pergi jalan kaki je memandangkan poli dan dewan tu terletak tidak berjauhan so bergerak lah kitorang macam marhaban :face34: sampai2 je tengok dewan dah penuh tapi khemah kat luar still ada kosong lagi , takpe2 ada chan duduk atas kerusi hehe, then ak tahu kitorang duduk mana? Kitorang duduk barisan hadapan sekali taw :face17: ada ciri2 calon isteri yang baik tak? ececeyh. Then duduk lah kitorang disitu sambil menunggu ketibaan ahli2 panel dan penceramah terhormat, belum panas lagi punggung kitorang duduk, datang nya lautan manusia yang tergolong daripada pelajar sekolah rendah, madrasah, menengah, dan barisan pelajar PLKN huhuhu ramai babe, dorang semua duduk bawah beralaskan tikar, kesian dorang , tulah siapa suruh datang lewat whistle So ara nak share sikit pic-pic kitorang ketika di forum hari itu :face69:


PASTFUTURE
Hello;
My name is Ara . 21 y/o. AHBZ <3 Johorean. addicted to art, photography, music and football.
Shout !
"Don't use this cbox! Just example!
Memory
THANKS FOR BLOGWALKING ^_^ FOLLOW MY IG: ARAQUESERA ^_^ THANKS YOU
  • Negeri Dalam Malaysia Yang Saya Idamkan
  • Kerana Mulut Badan Binasa ?
  • BERDUA BERSATU versi PERMAISURIKU ???
  • FESTIVA MERSING : MERSING LAGUNA
  • apa perasaan kamu
  • TIPS SEGERA hadapi EXAM: 1) TIDUR. Tidur yang cuku...
  • VARSITY IS ON TREND !!!
  • RAHSIA KHUSYUK DALAM SOLAT
  • Seharian di Batu Pahat, Johor
  • #10 benda yang aku selalu buat sebelum keluar ruma...

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Owner Instagram : Instagram