GADIS KIDAL.com
About Entry Affiliates Twitter Facebook Product
BERDUA BERSATU versi PERMAISURIKU ???
Wednesday, 25 April 2012 • 00:39 • 0 comments
:9: Haha lek lek , title post tu sajeje wat gimik , padahal tak ada kena mengena pun antara lagu berdua-bersatu dengan lagu permaisuriku ni, aku tertarik pada lagu permaisuriku ni sebab tengok drama jangan ambil padang kami nieh , untuk dengar lagu full nie klik pada gambar bawah nie k ,                               
                                                                                |
                                                                                |
                                                                                |
                                                                               v

Kau yang ku selalu ku puja
Yang selalu ku damba
Didalam hatiku didalam jiwaku
Kau begitu indah tak pernah ku sangka
Hadirnya dirimu merubah hidupku
Begitu memikat kau mampu hapuskan
Pesona dirimu didalam benak ku
Percayalah sayang
Hanyalah dirimu yang membuatku bahagia

Kau permaisuriku, pujaan hatiku
Berikan aku satu senyuman yang terindah
S
emoga cinta kita selalu abadi untuk selamanya
Bersama kita akan belayar ke dewana
Kau sang belahan jiwa
Yang telah ku nantikan sepanjang hidupku
Kau luruhkan aku hangatmu terasa
Bagaikan sang suria terangi diriku warnai hidupku
Selalu ku harap kita kan bersama
Ku genggam tanganmu hingga akhir waktu
Percayalah sayang
Hanyalah dirimu yang membuat ku bahagia
Kau permaisuriku pujaan hatiku
Berikan aku satu senyuman yang terindah
Semoga cinta kita selalu abadi untuk selamanya
Bersama kita akan belayar ke dewana
Kaulah permaisuriku pujaan ku selalu
Berikan senyumanmu yang terindah
Kau permaisuriku, pujaan hatiku
Berikan aku satu senyuman yang terindah
Semoga cinta kita selalu abadi untuk selamanya
Bersama kita akan belayar ke dewana


PASTFUTURE
Hello;
My name is Ara . 21 y/o. AHBZ <3 Johorean. addicted to art, photography, music and football.
Shout !
"Don't use this cbox! Just example!
Memory
THANKS FOR BLOGWALKING ^_^ FOLLOW MY IG: ARAQUESERA ^_^ THANKS YOU
  • FESTIVA MERSING : MERSING LAGUNA
  • apa perasaan kamu
  • TIPS SEGERA hadapi EXAM: 1) TIDUR. Tidur yang cuku...
  • VARSITY IS ON TREND !!!
  • RAHSIA KHUSYUK DALAM SOLAT
  • Seharian di Batu Pahat, Johor
  • #10 benda yang aku selalu buat sebelum keluar ruma...
  • MY 1st WISHLIST
  • CINTA TRY AND ERROR
  • Plan Untuk Hari Esok

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Owner Instagram : Instagram