GADIS KIDAL.com
About Entry Affiliates Twitter Facebook Product
Negeri Dalam Malaysia Yang Saya Idamkan
Friday, 27 April 2012 • 22:49 • 0 comments
:face19: Salam sejahtera kepada semua readers ,
today i keep thinking and dreaming kan tempat-tempat yang aku ingin pergi , mengidam lah kata kan huhu. Nak tahu negiri mana yang menjadi pilihan aku??? HAH ! Aku pilih negeri MELAKA DARUL AZIM dan WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR :face51:

Sebab apa aku pilih dua negeri nie ???? Ada lah sebabnya mana boleh bagitahu :103: RAHSIA
:119: :131: haha gedi pulak hehe

Meyh aku citer sikit sebabnya :25:

mush Melaka bandaraya bersejarah dan aku rasa bandar ni cantik
mush KL pulak sebab pembangunan dia yang pesat, :98: suka kan bandar , psst :119: kalau nak tahu aku tak suka laut ! kampung tu okay lagi ~ but laut :120::120: :face48: oWh pleaseeeeeeeeeeeeeee :128:

Okay Ni Story pasal Melaka , macam-macam jugak ada kat Melaka ni even bandar nya kecil tapi MACAM-MACAM ADA :face64: haha
antara tempat2 yang aku idamkan

MELAKA WONDERLAND



and How about pahang ?? pahang bukan yang betul betuk pahang tu k , but Genting Highlands and Cameron Highlands


















*credit to my kakak saudara nor fadzilah hehe sorry ambil gambar sis sebagai contoh.




PASTFUTURE
Hello;
My name is Ara . 21 y/o. AHBZ <3 Johorean. addicted to art, photography, music and football.
Shout !
"Don't use this cbox! Just example!
Memory
THANKS FOR BLOGWALKING ^_^ FOLLOW MY IG: ARAQUESERA ^_^ THANKS YOU
  • Kerana Mulut Badan Binasa ?
  • BERDUA BERSATU versi PERMAISURIKU ???
  • FESTIVA MERSING : MERSING LAGUNA
  • apa perasaan kamu
  • TIPS SEGERA hadapi EXAM: 1) TIDUR. Tidur yang cuku...
  • VARSITY IS ON TREND !!!
  • RAHSIA KHUSYUK DALAM SOLAT
  • Seharian di Batu Pahat, Johor
  • #10 benda yang aku selalu buat sebelum keluar ruma...
  • MY 1st WISHLIST

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Owner Instagram : Instagram