GADIS KIDAL.com
About Entry Affiliates Twitter Facebook Product
ALL ABOUT FAMILIA'13
Thursday, 12 September 2013 • 10:11 • 2 comments


Familia 13 ? apa tu? mesti you all semua tak tahu kannnnn , okay. FAMILIA13 ni nama group kami FAMILIA sempena ikatan persahabatan yang tak ubah seperti keluarga sendiri dan 13 merupakan numeric menandakan kami berkenalan dan berstu pada tahun 2013. Kami terdiri dari 11 orang ahli..... selain Ara, ada Shamir , Shawir, Acap , Adi , Puad, Yus, Amir, Fara , Aiman, dan Hafiz Natasya. setakat ni ini saja anggota kami.... moga di musim akan datang bertambah lagi ahli dalam familia13 ni. 
Kenal tanpa sengaja , hanya kerana BOLA , haha . Nak nak lagi aku perempuan , apa lah kena mengena bola dengan aku kan. Itu namanya minat, kalau dah minat apa2 pun jadi.... ingat lagi buat kali pertama nya ara turun stadium larkin, dengan family Shamir, fuhhhhhhh jakun la jugak.... sangat2 kagum dengan penyokong2 yang datang ke stadium padat gila kot.... first time jejak je kaki kat dalam stadium ,terasa debaran dia...... perhhhhhhhh memang awesome sangat2. 
First time dok bawah score board , first time tengok bola live selalu tengok kat mamak je.... 
haaha kali ni depan mata weyh. Since that day... each game yang ada melibatkan team Johor ara turun . Next game nya sekali tu , tak plan pon nak pergi dengan siapa then kebetulan Shawir pun nak pergi..... time tu la first meet kitorang....setelah sekian lama syek dok kenalan kat facebook je kannnnn ~ and  time tu jugak kenal Si Acap becok haha even kereta takde radio pon tak bosan sebab dengar mulut dia berceloteh hahaha jemah kau... 
then mula dari situ lah start berkembang ahli kami.... dari bertiga berlima dan sekarang tengok lah.....
membiak sudah hehe 
daripada shawir n acap lah aku kenal fara, puad, aiman , adi, amir, n semua2 .  . . .sangat2 tak sangka..... baru je kenal seminit dua tapi borak macam dah berjiran sekian lama haha KuasaNya kan.... siapa boleh duga....

DUIT, MASA, TENAGA semua kami tak kira yang kami tahu KEPUASAN APABILA MENYOKONG 
betol.... mula2 tengok memang kayuuuuu.... nak sorak segan, sibuk fikir tanggapan orang....
tak confident, takot ter Over ...semua tu aku fikir tapi....
lama2 kauu naik antuuu hahaha dah tak fikir apa orang nak kata ..... as long kita pandai jaga diri
pada aku setakat dok MELANGOK , baik tengok bola depan Tv je kannn tol tak?????
start dari situ aku kenal apa itu ULTRAS, apa itu B.O.S , dll . . . . 

pengalaman , kenangan, kepenatan, sorakan,  semua tu dapat rasa.....
Not even Larkin , Bukit Jalil pun kami turun.... 
dari Liga Super, Liga FA, sampai la sekarang Piala Malaysia .....

Scoreboard , curva b.o.s , midle, grandstand ...semua kami dah rasa....
dari stadium buruk sampai lah dah di renovate ....
semua tu tak dapat ku lupa....


HOPE PERSAHABATAN KITA SEMUA KEKAL SELAMANYA 
INSYALLAH


"NAKAMA"













*To be continue,,,,  ni just draft je..... ngantok suda mau taip hehe lain hari ara sambung ^_^


PASTFUTURE
Hello;
My name is Ara . 21 y/o. AHBZ <3 Johorean. addicted to art, photography, music and football.
Shout !
"Don't use this cbox! Just example!
Memory
THANKS FOR BLOGWALKING ^_^ FOLLOW MY IG: ARAQUESERA ^_^ THANKS YOU
  • sekelip mata
  • Selamat Menyambut Hari Israk & Mikraj (27 Rejab 14...
  • hikmah tiada jodoh
  • akhirnya....
  • miss him
  • 3th
  • bagus ke?
  • a place that i wont forget :')
  • please !
  • i will learn :)

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Owner Instagram : Instagram