GADIS KIDAL.com
About Entry Affiliates Twitter Facebook Product
NEW TALENT
Monday, 6 February 2012 • 08:23 • 2 comments
Salam , buat semua umat Islam...
Entry kali ni ara nak share tentang CLORA STUDIO  . . .  huh ?? Korang pernah dengar tak ?? Bagi korang yang tak ahu boleh klik kat gambar bawah ni untuk pergi ke Official Page dorang k.


Dua remaja yang mempunyai suara yang lunak, iaitu Tasha Manshahar dan Syed Shahmim, cute kan dorang ????  

Untuk ke fan page Tasha klik kat gambar dia yang bawah nie haa



Kat bawah ni video cover dari mereka , so hope you all enjoy it !

video

Original : Alexander Stan - Mr. Saxobeat
Cover version by Tasha Manshahar & Syed Shahmim


PASTFUTURE
Hello;
My name is Ara . 21 y/o. AHBZ <3 Johorean. addicted to art, photography, music and football.
Shout !
"Don't use this cbox! Just example!
Memory
THANKS FOR BLOGWALKING ^_^ FOLLOW MY IG: ARAQUESERA ^_^ THANKS YOU
  • BAUCER 1MALAYSIA
  • BAD MOOD ! BAD LUCK !
  • Pengorbanan Alyah
  • 1# MY THING
  • words for today
  • 1st Tuto
  • 1# MY THING
  • BLOG ANDA DI HACK !!!!
  • SOMEONE ^__^
  • For FB-an

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Owner Instagram : Instagram